Dr. Mihaela Leventer

Dr. Mihaela Leventer

Medic primar dermatolog
Director Medical

Fa o programare

Medic primar dermatologie, absolventă a Facultății de Medicină Generală din Cluj, promoția 1982. Își urmează stagiatura în Oradea, unde se implică în chirurgie generală. În 1988 își începe specializarea de dermatologie într-un stagiu la Spitalul Colentina, în București. Din 2007 este doctor în medicină.

Dr. Mihaela Leventer are peste 30 de ani de experiență profesională, peste 3000 de consultații de dermatologie în sistem privat și peste 2000 de intervenții de dermatochirurgie realizate anual. Până în prezent are la activ peste 450 de intervenții de microchirugie Mohs, fiind primul medic dermatolog român acreditat de Academia Americană de Dermatologie să folosească această procedură.

Dr. Mihaela Leventer este fondatoarea Societății Române de Medicină Estetică și Dermatologie Cosmetică și Chirurgicală, vicepreședinte al Asociației Române de Tratament Modern al Plăgilor, reprezentanta României în Consiliul Societății Internaționale de Chirurgie Dermatologică, referent internațional al Fundației Internaționale Fatebenefratelli al Școlii Italiene de Medicină Estetică, reprezentant în Uniunea Europeană a Medicilor Specialiști și membru al Academiei Americane de Dermatologie.

“După 30 de ani de muncă, mă simt împlinită. Am în jurul meu cea mai frumoasă echipă pe care mi-aș fi putut-o dori și împreună ajutăm sute de oameni în fiecare an.

Medicina este o meserie vocațională care cere precizie, stăpânirea perfectă a protocoalelor de lucru, reîmprospătarea permanentă a cunoștințelor profesionale, exercițiu și, mai ales, empatie pentru omul bolnav. Fără pasiune pentru ceea ce faci nu poți să uiți de orele lungi în cabinet sau la sala de operație, de nopțile pierdute cu un noian de articole noi de specialitate în față. Cred că am norocul să fac cu drag ceea ce mi-e menit să fac. Cred că societatea are nevoie de noi și noi ne putem împlini lucrând pentru ea. Cred în valoarea meseriei mele și în locul meu pe harta profesioniștilor.

Cred cu încrâncenare că oamenii pot fi ajutați de medici competenți și că fiecare părticică de știință medicală este importantă”.