Emerald – Lipo-tratament cu laser

Cei mai mulți dintre noi ne dorim să menținem un stil de viață sănătos și un regim regulat de exerciții fizice. Cu toate acestea, pentru unii dintre noi, grăsimea corporală se încăpățânează să rămână în unele zone, indiferent cât de mult avem grijă de noi înșine.

Emerald este „lipo-tratament cu laser” avansat, o terapie non-chirurgicală și non-invazivă, așa că este ușor pentru oricine să îl încorporeze în programele sale încărcate. Emerald poate fi accesat în clinica noastră din Herăstrău 9.

Bucură-te de oferta sezonului!

Dr. Leventer Dermato-Estetică își păstrează promisiunea de a-ți oferi tratamente personalizate, în armonie cu tine.

Programează-te în perioada 01.05.2024 – 31.08.2024 și beneficiezi de o reducere de 50% la abonamentele de remodelare corporală cu laserul lipolitic Emerald.

Ce este Emerald?

Emerald Laser este un tratament sigur, non-invaziv, nechirurgical pentru pierderea grăsimii, care micșorează celulele adipoase din zonele încăpățânate ale corpului. Pacienții pierd în medie 6 inci pe parcursul unui curs de tratament, fără timp de nefuncționare.

Tratamentul consta in emulsionarea țesutului adipos si eliberarea excesului de materie grasa în spatiul interstitial. De acolo, grasimea este trecuta prin organism în cursul sau natural de detoxifiere prin sistemul limfatic.

  • Fără efecte secundare si cu rezultate dovedite si măsurabile
  • Unicul laser de nivel scăzut din industrie aprobat FDA sa trateze pacientii cu IMC +30
  • Potrivit pentru a trata suprafețe mai mari

Ce se întâmplă în timpul tratamentului Emerald?

La o evaluare corporală inițială, vom discuta despre preocupările tale corporale și îți vom verifica istoricul medical, pentru a ne asigura că Emerald este alegerea potrivită pentru tine.

Vom discuta, de asemenea, despre stilul de viață, dieta și exercițiile fizice și îți vom înregistra măsurile și greutatea inițiale.

Un plan de tratament va fi apoi personalizat în funcție de obiectivele tale și vei putea începe prima sesiune de tratament la clinica noastră.

Tratamentul este simplu și nu prezinta disconfort sau efecte secundare. 10 lasere sunt aplicate pe zonele țintă care urmează să fie tratate simultan. Tratamentul durează în jur de 30 de minute, după care te poți întoarce la activitățile zilnice fără timp de nefuncționare.

De ce să alegi Dr. Leventer Dermato-Estetică

Centrat în jurul pacientului

Un nou concept, creat în jurul pacientului, pentru prezervarea și reînnoirea frumuseții naturale, cu un aspect echilibrat și discret.

Echipă de specialiști

Medici experți în dermato-estetică și chirurgie estetică, antrenați în tratamente anti-aging, de rejuvenare facială și corporală de ultimă oră.

Echipamente de generație nouă

Echipamente medicale și cosmetice performante, cu tehnologii inovative.

Stare de bine

Consultant personal, SkinBar, experiență ambientală.

La ce rezultate mă pot aștepta?

Pierderea medie de circumferință este de până la 15 cm cu laserul Emerald. Totuși, acest lucru depinde și de raportul individual de grăsime corporală. Un plan alimentar sănătos și un regim regulat de exerciții fizice pot crește șansele de pierdere optimă de grăsime și de succes pe termen lung.

Rezultatele laserului Emerald se dezvoltă între 4-12 săptămâni, pe măsură ce celulele adipoase se micșorează în țesut slab și sănătos.