Eximia – Creat pentru tratarea celulitei, limfedemului și simptomelor acneice

Eximia este o soluție estetică non chirurgicală pentru conturarea corpului și regenerarea dermică non-invazivă.

Tratamentul cu Eximia produce rezultate immediate, convingătoare, de sculptură și conturare corporală, întărind pielea pe aproape orice zonă, cum sunt fesele, coapsele, spatele, abdomenul, brațele și fața, totul într-un mod non-invaziv.

Tratamentul cu Eximia netezește celulita, îmbunătățește oxigenarea, reduce centimetri, elimină grăsimea nedorită de pe abdomen, flancuri, picioare și coapse, tonifică și întinerește pielea și țesuturile.

Conturarea corpului cu Eximia folosește tehnologie avansată, neinvazivă pentru a vă ajuta să obțineți rezultate deosebite cum ar fi reducerea grăsimilor și îmbunătățirea formei corpului fără intervenție chirurgicală.

Cum funcționează Eximia?

Eximia utilizează laser de joasă frecvență și energie cu radiofrecvență, terapie cu vacuum, electroterapie și resurfațare toate într-un singur tratament pentru a vă ajuta să obțineți cel mai dorit rezultat.

 • Mai puține depozite de grăsime
 • Producție îmbunătățită de colagen
 • Conturul corpului îmbunătățit
 • Piele revitalizată
 • Mai puțin exces de piele sau piele lăsată
 • Reducerea celulitei
 • Piele mai ridicată, mai fermă
 • Drenaj limfatic
 • Detoxifiere.

Ce trebuie să știi înainte de tratamentul cu Eximia?

Înainte de conturarea corpului cu ajutorul tratamentului cu Eximia Med, cosmetologul va examina istoricul medical și pielea în zonele cu probleme și veți decide împreună cel mai potrivit plan de tratament.

În timpul conturării corpului cu Eximia, este posibil să simți senzații de cald sau de rece și presiune. Cu toate acestea, procedura nu este dureroasă și este bine tolerată de către pacienți.

Încă de la prima ședință se poate observa o scădere în centimetri pe zona lucrată și o îmbunătățire a aspectului pielii.

De ce să alegi Dr. Leventer Dermato-Estetică

Centrat în jurul pacientului

Un nou concept, creat în jurul pacientului, pentru prezervarea și reînnoirea frumuseții naturale, cu un aspect echilibrat și discret.

Echipă de specialiști

Medici experți în dermato-estetică și chirurgie estetică, antrenați în tratamente anti-aging, de rejuvenare facială și corporală de ultimă oră.

Echipamente de generație nouă

Cele mai performante echipamente medicale și cosmetice, cu cele mai innovative tehnologii.

Stare de bine

Consultant personal, SkinBar, experiență ambientală.

Ce se întâmplă după tratamentul cu Eximia?

După sesiunile de conturare corporală nu există timp de recuperare și pot fi reluate activitățile obișnuite. Este chiar recomandat să faci exerciții sau să alergi în aceeași zi pentru a continua să lucrezi mușchii la care a lucrat aparatul. În timpul tratamentului și pe parcursul primei zile, corpul tău va simți că ai făcut mișcare. Eximia stimulează drenajul limfatic pentru a elimina excesul de greutate și grăsime. Majoritatea pacienților pot observa o diferență în primele două sesiuni.

Corpul tău elimină în cele din urmă celulele adipoase moarte prin sistemul tău limfatic, parte a sistemului tău imunitar responsabilă cu eliminarea deșeurilor, care includ celulele deteriorate sau moarte.

De-a lungul timpului, pe măsură ce corpul tău elimină celulele adipoase deteriorate și produce colagen și elastină nouă, vei observa ca rezultate – îmbunătățiri ale conturului corpului și alte imperfecțiuni ale pielii.

Eximia nu este o procedură de slăbire, ci mai degrabă o modalitate de a-ți tonifica corpul. Eximia este recomandat persoanelor care au o greutate corporală sănătoasă și au nevoie doar de ajutor pentru a remodela anumite zone.

Rezultatele tale vor dura mai mult dacă vei menține obiceiurile alimentare sănătoase și continua să faci sport în mod regulat.

Contraindicațiile tratamentului cu Eximia

Tratamentul cu Eximia Med este contraindicat dacă:

 • Suferi de afecțiuni cardiace
 • Ești însărcinată
 • Ai varice sau fragilitate capilară
 • Ai suferit o intervenție chirurgicală pe zona tratată