Injectări cu acid hialuronic

Injectările cu acid hialuronic sunt una dintre cele mai populare metode de ameliorare a ridurilor fine și de a ameliora aspectul de piele îmbătrânite pielii la nivelul feței, gâtului și decolteului.

Deși efectele nu sunt permanente, injectările cu acid hialuronic oferă rezultate rapide și de durată, un aspect natural și șanse minime de efecte adverse.

Profită acum de oferta noastră și împrospătează-ți înfățișarea! La Dr. Leventer Dermato-Estetică poți efectua injectări cu acid hialuronic cu o reducere de 35%.

Cum funcționează injectările cu acid hialuronic?

Acidul hialuronic sintetic (produs în laborator) are rolul de a înlocui compusul pe care corpul nostru nu reușește să îl producă în mod natural. Odată injectat în zonele de piele afectate, acidul hialuronic umple spațiile deteriorate, redă elasticitatea și ajută celulele pielii să rețină apa pentru a-și reface volumul pierdut. 

Hidratarea pielii folosind injectări cu acid hialuronic este o procedură sigură deoarece substanța folosită este foarte asemănătoare cu acidul hialuronic produs în mod natural de piele, este complet biodegradabil și se absoarbe treptat în piele fără efecte secundare.

La Dr. Leventer Dermato-Estetică, folosim doar acid hialuronic de calitate premium pentru a oferi pacienților noștri tratamente sigure și rezultate de durată.

Ce zone pot beneficia de injecări cu acid hialuronic?

Injectările cu acid hialuronic pot fi folosite pentru a diminua ridurile și a hidrata pielea la nivelul întregii fețe, decolteului gâtului și mâinilor. Zonele cele mai des vizate sunt cele în care apar frecvent ridurile.

Printre acestea se numără:

  • fruntea
  • spațiul dintre sprâncele
  • zona din jurul ochilor
  • șanțurile nasolabiale (șanțurile dintre nas și colțurile gurii)
  • șanșurile marionete (șanțurile care coboară dinspre colțurile gurii către bărbie)
  • pomeți
  • zona din jurul gurii
  • buzele
  • mandibula și bărbia

De ce să alegi Dr. Leventer Dermato-Estetică

Centrat în jurul pacientului

Un nou concept, creat în jurul pacientului, pentru prezervarea și reînnoirea frumuseții naturale, cu un aspect echilibrat și discret.

Echipă de specialiști

Medici experți în dermato-estetică și chirurgie estetică, antrenați în tratamente anti-aging, de rejuvenare facială și corporală de ultimă oră.

Echipamente de generație nouă

Echipamente medicale și cosmetice performante, cu tehnologii inovative.

Stare de bine

Consultant personal, SkinBar, experiență ambientală.

Cum se desfășoară injectarea cu acid hialuronic?

Înainte de a începe procedura, medicul se va asigura că machiajul este îndepărtat, iar tenul este curățat cu o soluție antiseptică. Se aplică o cremă sau un gel anestezic pentru a-ți asigura confortul în timpul procedurii.

Numărul de injectări și cantitatea de acid hialuronic folosit depinde de zonele tratate și de rezultatele dorite. Echipa Dr. Leventer Dermato-Estetică va sugera întotdeauna un rezultat natural, menit să îmbunătățească aspectul pielii, nu să altereze trăsăturile feței. Tratamentul durează aproximativ 30 minute.

După tratamentul cu acid hialuronic

Beneficiile injectării cu acid hialuronic se observă imediat după tratament și se mențin în jur de 6 luni. Există mai mulți factori care pot influența durata efectelor tratamentului, precum vârsta, tipul de ten și cantitatea de acid hialuronic folosită. Medicul Dr. Leventer Dermato-Estetică te poate sfătui când să repeți injectările pentru a prelungi efectele și pentru a-ți menține aspectul natural.