Liposucție 

Liposucția este o procedură de chirurgie estetică prin care este îndepărtat excesul de țesut adipos subcutanat localizat, care nu dispare prin practicarea sportului, prin dietă ori cu ajutorul procedurilor estetice non-invazive. Se mai numește lipoaspirație sau lipoplastie și poate fi efectuată în mai multe zone ale corpului. 

Liposucția se face cu anestezie locală sau generala și presupune introducerea în zona aleasă pentru remodelare a unei canule, care dislocă și apoi aspiră depozitele de grăsime. 

Proceduri de liposucție la Dr. Leventer Dermato-Estetică

Liposucția este unul dintre serviciile de chirurgie estetică de top oferite de Dr. Leventer Dermato-Estetică București. 

Intervențiile sunt efectuate în clinică de medici specializați în chirurgie estetică, cu aparatură de ultimă generație și materiale de calitate.  

Iată ce tipuri de liposucție pot fi accesate la Dr. Leventer Dermato-Estetică București: 

 

Liposucție abdominală

Liposucția abdominală sau remodelarea chirurgicală a abdomenului prin îndepărtarea așa-numiților colăcei de pe burtă este printre cele mai solicitate intervenții de lipoplastie. Post-chirurgical, remodelarea este definitivată prin purtarea unui corset. 

Rezultatele obținute prin liposucție abdominală sunt de regulă foarte bune și de lungă durată, în condițiile păstrării greutății corporale. 

Există și situații când, din cauza unui depozit mare de țesut adipos, este necesară și înlăturarea de țesut cutanat. În astfel de cazuri, abdominoplastia este preferată liposucției abdominale, pentru că permite efectuarea ambelor ajustări în cadrul aceleiași intervenții. 

Liposucție gușă

Liposucția gușei se mai numește remodelarea feței prin lipoaspirație, deoarece eliminarea excesului de țesut adipos situat în zona unghiului dintre gat si barbie si a treimii inferioare a fetei permite reconturarea estetică a feței și a gâtului. 

Liposucția gușei este recomandată pacienților cu așa-numita bărbie dublă sau celor care au mici depozite de grăsime care conferă un aspect inestetic. 

Fiind efectuată pe o zonă de mică întindere, este foarte puțin invazivă și permite o recuperare foarte rapidă. 

 

Liposucție brațe

Liposucția brațelor este remodelarea brațelor prin îndepărtarea grăsimii acumulate în zonele internă si posterioară a acestora. 

De regulă, liposucția brațelor este recomandată în cazul depunerilor reduse și medii de țesut adipos. Dacă depozitul de grăsime este mai mare și a dus la o scădere a tonusului cutanat, se poate impune un alt tip de intervenție de chirurgie estetică: brahioplastia sau liftingul brațelor. 

Brahioplastia este, practic, combinația a două proceduri chirurgicale: liposucție brațe și îndepărtarea excesului tegumentar.  

Liposucție picioare

Liposucția picioarelor este denumirea generică pentru intervenții de lipoaspirație efectuate în mai multe zone ale picioarelor unde există depuneri de țesut adipos. 

Se poate efectua liposucție pentru coapse, liposucție gambe si liposucție genunchi – caz în care este îndepărtată grăsimea din zona internă a genunchiului. 

Toate intervențiile sunt urmate de aplicarea unui pansament elastic ce va definitiva remodelarea în zonele tratate. 

Recuperare după intervenție

Recuperarea după liposucție este destul de rapidă – între două săptămâni și o lună, în funcție de zona unde s-a intervenit și de pacient. În unele cazuri, recuperarea poate dura însă ceva mai mult, în special când sunt tratate zone extinse. 

Iar dacă este menținută o greutate constantă, efectele sunt de durată. 

Dacă îți dorești o remodelare corporală eficientă, prin liposucție, apelează la experții în chirurgie estetică ai clinicii Dr. Leventer Dermato-Estetică din București. Programează-te la o consultație și specialiștii noștri îți vor explica ce pot face pentru ca tu să obții aspectul dorit. 

De ce să alegi Dr. Leventer Dermato-Estetică

Centrat în jurul pacientului

Un nou concept, creat în jurul pacientului, pentru prezervarea și reînnoirea frumuseții naturale, cu un aspect echilibrat și discret.

Echipă de specialiști

Medici experți în dermato-estetică și chirurgie estetică, antrenați în tratamente anti-aging, de rejuvenare facială și corporală de ultimă oră.

Echipamente de generație nouă

Echipamente medicale și cosmetice performante, cu tehnologii inovative.

Stare de bine

Consultant personal, SkinBar, experiență ambientală.