Remodelare corporală cu aparatul Emerald

Sunt multe metode de remodelare corporală, dar la Dr. Leventer Dermato-Estetică alegem să lucrăm cu un standard de aur în domeniu, sau, mai exact, de smarald: cu laserul Emerald. Remodelarea corporală realizată cu laserul Emerald este una dintre cele mai inovative metode de a îmbunătăți forma și aspectul corpului, fără efort și fără efecte secundare.

Rezultatele aparatului de remodelare corporală Emerald, dar și tehnologia non-invazivă încorporată sunt cu adevărat spectaculoase. Laserul eliminare a grăsimii în exces din corp, fără să atace celulele. Cum este posibil? Aparatul de remodelare corporală Emerald poate interveni astfel în structura stratului de grăsime, topind-o prin acțiunea sa.

Grăsimea în formă lichidă este apoi eliminată din corp prin sistemul limfatic sau transportată la nivel muscular, devenind sursă de energie pentru corp. Ca aspect, acest proces se traduce prin pierderea treptată a unor centimetri în jurul taliei sau din zona lucrată. Astfel, putem să vorbim despre aparatul de remodelare corporală Emerald ca despre o metodă de a transforma grăsimea în exces în sursă de energie proprie, într-un mod sănătos și sigur, care protejează celulele și nu produce efecte secundare.

Avantajele remodelării corporale cu Emerald

Pe lângă principalul avantaj de a elimina grăsimea în exces de pe corp, remodelarea corporală cu laserul Emerald aduce și următoarele beneficii:

  • procedura este 100% non-invazivă și nedureroasă;
  • este o procedură care poate fi folosită în orice zonă cu depozite de grăsime;
  • rezultatele sunt vizibile după prima ședință și continuă să apară la 3-4 luni de la finalizarea ședințelor;
  • nu există efecte secundare.

Cu procedura de remodelare corporală cu laserul Emerald nu ai de ce să te gândești la perioadă de recuperare sau efecte secundare, ci doar la rezultatele excepționale de care te vei bucura.

Ce zone pot fi remodelate cu Emerald?

Aparatul de remodelare corporală Emerald poate fi folosit pe orice zonă a corpului unde există exces de grăsime:

  • coapse, atât pe interior cât și pe exterior;
  • abdomen;
  • talie;
  • fese;
  • spate;
  • brațe.

Poate acționa și asupra grăsimii depozitate în jurul gleznelor sau a celei de pe gât (gușă). După câteva ședințe de remodelare corporală cu Emerald, număr stabilit împreună cu medicul specialist în urma unei consultații, poți să-ți iei la revedere de la hainele pe care le foloseai pentru a ascunde zonele inestetice.

Te așteptăm în sediul nostru din strada Herăstrău, nr. 9 pentru a stabili etapele și numărul de ședințe de remodelare corporală cu laserul Emerald de care ai nevoie pentru a avea corpul visat dintotdeauna.

De ce să alegi Dr. Leventer Dermato-Estetică

Centrat în jurul pacientului

Un nou concept, creat în jurul pacientului, pentru prezervarea și reînnoirea frumuseții naturale, cu un aspect echilibrat și discret.

Echipă de specialiști

Medici experți în dermato-estetică și chirurgie estetică, antrenați în tratamente anti-aging, de rejuvenare facială și corporală de ultimă oră.

Echipamente de generație nouă

Cele mai performante echipamente medicale și cosmetice, cu cele mai innovative tehnologii.

Stare de bine

Consultant personal, SkinBar, experiență ambientală.