Sylfirm X – tratament pentru cicatrici, lifting și antiaging

Sylfirm X este un sistem inovator în dermato-estetică, care combină terapia cu microelectrozi și radiofrecvență fracționată bipolară, cu scopul de a oferi rezultate de excepție în procedurile de lifting facial și corporal, în tratamentul texturii neuniforme și cicatricilor, hiperhidrozei, bărbiei duble sau vergeturilor.

Noutatea pe care o aduce Sylfirm X, primul sistem care combină unda continuă și unda pulsată, este aceea că propune un tratament personalizat fiecărui pacient în parte, reușind să trateze cu succes leziuni pigmentare sau vasculare sau tipuri de cicatrici care nu puteau fi tratate complet prin procedurile tradiționale de microneedling sau radiofrecvență fracționată.

Sylfirm X – un sistem special în dermato – estetică 

Tratamentele cu laser sunt folosite de mai bine de 20 de ani în procedurile dermato-cosmetice, însă, deși reprezintă standardul în industria înfrumusețării, vin la pachet cu o serie de puncte slabe, precum perioada îndelungată necesară recuperării și intervalul așteptat între ședințe, riscul de complicații sau restricțiile pre și post procedură. 

Ce aduce în plus radiofrecvența fracționată este că oferă rezultate similare cu tratamentul cu laser, fără disconfort, reducând semnificativ perioadele de repaus social. 

Sylfirm X, care este tehnologia superioară radiofrecvenței, prin îmbinarea tehnicii de microneedling (puncții la nivelul cel mai profund al pielii, prin ace fine, cu scopul stimulării procesului natural de regenerare al pielii) și a celei de radiofrecvență (stimularea producției de colagen, cu scopul de regenerare, elasticitate și fermitate a pielii), oferă rezultate mult mai bune și mai rapide. 

În plus, Sylfirm X deține protocoale prestabilite, special concepute pentru diferite tipuri de piele, oferind un tratament personalizat și delicat, care ține cont de particularitățile fiecărui pacient, zona de tratament și condiția pielii.

Pentru ce proceduri este recomandat Sylfirm X?

 • Lifting facial non-invaziv
 • Lifting corporal non-invaziv
 • Tratament bărbie dublă
 • Tratament riduri fine/profunde
 • Tratament acnee/pori dilatați
 • Tratament cicatrici 
 • Tratament hiperpigmentare
 • Tratament hiperhidroză
 • Tratament granulom
 • Tratament rozacee
 • Tratament cuperoză
 • Tratament vergeturi. 

De ce să alegi Dr. Leventer Dermato-Estetică

Centrat în jurul pacientului

Un nou concept, creat în jurul pacientului, pentru prezervarea și reînnoirea frumuseții naturale, cu un aspect echilibrat și discret.

Echipă de specialiști

Medici experți în dermato-estetică și chirurgie estetică, antrenați în tratamente anti-aging, de rejuvenare facială și corporală de ultimă oră.

Echipamente de generație nouă

Cele mai performante echipamente medicale și cosmetice, cu cele mai innovative tehnologii.

Stare de bine

Consultant personal, SkinBar, experiență ambientală.

Așteaptă-te la rezultate extraordinare!

Procedurile realizate cu Sylfirm X în Centrul Dr. Leventer Dermato – Estetică sunt proceduri minim invazive, fie că vorbim de tratament pentru textură neuniformă sau cicatrici, hiperhidroză sau piele laxă. Datorită mecanismului de undă dublă folosit de Sylfirm X, tratamentul de hiperpigmentare este un real succes. De asemenea, acele bipolare de aur neizolate cu care lucrează Sylfirm X tratează celulele deteriorate ale pielii, menținând în același timp sănătatea generală a acesteia. Sylfirm X furnizează energie de radiofrecvență fracționată către zona de tratament țintită, adânc în țesut. Coagularea termică precisă este creată prin utilizarea electrozilor uniformi pentru a pătrunde în piele, fix la nivelul necesar pentru a induce rezultate optime cu un plus de eficacitate.

 • Tratament minim-invaziv
 • Rezultate de durată
 • Ședințe scurte de tratament
 • Perioadă minimă de recuperare. 

Rezultate și perioadă de recuperare

În urma unei proceduri realizate cu Sylfirm X, rezultatele pot fi observate chiar în primele săptămâni de la procedură în cazul indicațiilor de rejuvenare (elasticitate) a pielii, lifting facial sau corporal, datorită contractării fibrelor în timpul procedurii. În cazul indicației de tratament pentru cicatrici, pigmentări, cuperoză, hiperhidroză, bărbie dublă, cicatrici în urma acneei sau vergeturilor, rezultatele se văd treptat, în următoarele 3-4 săptămâni. 

În funcție de indicațiile și zonele de tratament, numărul mediu de ședințe recomandate cu Sylfirm X este de 2 – 5, la un interval de 2 – 4 săptămâni. Nu este necesară o perioadă de recuperare, pacientul va resimți doar o ușoară roșeață timp de 1 – 4 ore post procedură cu Sylfirm X.

Contraindicații în tratamentul cu Sylfirm X

 • Dacă ai efectuat injectări cu acid hialuronic sau toxină botulinică, poți începe tratamentul cu Sylfirm X după minimum 3-4 săptămâni
 • Dacă ai efectuat proceduri de tip peeling chimic sau laser, verifică cu medicul specialist când poți începe tratamentul cu Sylfirm X
 • Discută cu medicul dacă ai istoric de tulburări de coagulare a sângelui.