Mărirea buzelor cu acid hialuronic

Mărirea buzelor, procedura dermato-cosmetică prin care buzele naturale sunt reconturate și primesc mai mult volum este una din cele mai populare intervenții de estetică injectabilă. 

Procedura, realizată prin injectarea de acid hialuronic în buze, este una non-invazivă, cu rezultate imediate și fără efecte secundare. 

Procedura de injectare cu acid hialuronic în buze 

Dacă te-ai hotărât să îți redefinești buzele la nivel de contur, volum și structură, te așteptăm în sediul nostru de pe Strada Herăstrău 9, pentru a formula un plan medical, conform cu așteptările tale, bazat pe siguranță și naturalețe. 

La Dr. Leventer Dermato-Estetică, procedura de injectare acid hialuronic în buze urmează următorii pași:

 • Discuția cu medicul estetician, în urma unei consultații
 • Stabilirea unui număr de ședințe și a calendarului de proceduri 
 • Semnarea consimțământului de tratament
 • Efectuarea procedurii de injectare acid hialuronic în buze conform programărilor. 

Discuția preliminară cu medicul estetician este foarte importantă în tot acest proces, pentru că, pe baza dorințelor și așteptărilor fiecărei persoane, acesta va decide numărul de ședințe necesare de injectare acid hialuronic în buze, dozajul și produsul adecvat.

Ședințele de injectare acid în buze 

Fiecare ședință de injectare acid hialuronic în buze se va desfășura astfel:

 • Medicul va curăța zona buzelor cu o substanță antibacteriană
 • În cazul în care a optat pentru o substanță care nu conține lidocaină, zona va fi injectată cu un anestezic local
 • Acidul în buze este injectat fie folosind ace foarte fine, fie cu ajutorul canulelor. 

Majoritatea produselor conțin o substanță analgezică, așa că în majoritatea cazurilor nu va mai fi necesară anestezierea prealabilă a zonei. În urma injectării cu acid hialuronic în buze, este posibilă o ușoară sângerare și o umflare temporară a zonei, care pot fi calmate dacă aplicați gheață. La Dr. Leventer Dermato-Estetică, pentru injectarea de acid hialuronic în buze folosim substanțele Juvederm Ultra și Vycross.

De ce să alegi Dr. Leventer Dermato-Estetică

Centrat în jurul pacientului

Un nou concept, creat în jurul pacientului, pentru prezervarea și reînnoirea frumuseții naturale, cu un aspect echilibrat și discret.

Echipă de specialiști

Medici experți în dermato-estetică și chirurgie estetică, antrenați în tratamente anti-aging, de rejuvenare facială și corporală de ultimă oră.

Echipamente de generație nouă

Echipamente medicale și cosmetice performante, cu tehnologii inovative.

Stare de bine

Consultant personal, SkinBar, experiență ambientală.

Rezultatele procedurii de injectare acid hialuronic în buze 

La finalul ședințelor de injectare stabilite, buzele vor avea mai mult volum, micile asimetrii și riduri fine din jurul buzelor vor dispărea, iar conturul buzelor va fi redefinit. Efectul poate să dureze între 12-20 de luni, în funcție de substanța și doza folosite la injectare.

Avantajele măririi buzelor cu acid hialuronic

 • Control asupra dozajului de augumentare. Dozajul de acid hialuronic în buze poate fi reajustat de la ședință la ședință pentru a oferi rezultatul dorit.
 • Tratament gradual și non-invaziv
 • Efecte secundare minime și de scurtă durată
 • Rezultate pe durată medie de timp.

Pentru că acidul hialuronic este produs în mod natural de corp, sunt șanse minime de apariție a unei alergii la substanță. 

Dacă vrei să îți îmbunătățești aspectul buzelor, află de la specialiștii noștri în dermato-estetică mai multe detalii despre injectarea de acid hialuronic în buze, despre rezultate și planul de tratament estetic adecvat ție. Te așteptăm pe Strada Herăstrău 9, în sediul nostru dedicat frumuseții pielii.