Volumetrie facială cu acid hialuronic

Volumetria facială cu acid hialuronic îți oferă un tip de remodelare a feței fără bisturiu, cu disconfort minim. Află cum realizăm volumetria facială cu acid hialuronic la dr. Leventer Dermato-Estetică și dacă ești candidatul ideal pentru procedură.

Ce este volumetria facială cu acid hialuronic?

Procesul de îmbătrânire și slăbirea bruscă sunt doi dintre factorii care pot duce la pierderea volumului la nivelul feței. Odată cu trecerea timpului, producția naturală de acid hialuronic scade, în organism, astfel că tratametele injectabile cu această substanță pot face adevărate minuni asupra chipului tău, lăsându-l mai ferm, mai tânăr și cu mai puține riduri.

Volumetria facială cu acid hialuronic este utilizată în vederea restaurării volumului pierdut la nivelul feței, pentru mai multă structură și cu un puternic efect de rejuvenare.

Procedura presupune injectarea de acid hialuronic la nivelul feței, în regiunea pomeților, a liniilor mandibulei, a bărbiei și tâmplei. Procedura ajută la restabilirea armoniei conturului facial și a proporțiilor feței.

  • Prin volumetrie facială se obține un efect asemănător lifting-ului, rezistent în timp, rezultatele depinzând și de cantitatea de acid hialuronic folosită.
  • Volumetria facială reduce deformările cutanate care sunt semne ale îmbătrânirii pielii, ridurile, liniile fine și pliurile.
  • Această tehnică nu implică durere, iar efectele încep să fie vizibile în scurt timp.

De ce se folosește acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o substanță pe care corpul o produce natural, dar care, odată cu trecerea timpului, se diminuează. Întregul organism are nevoie de acid hialuronic, inclusiv articulațiile și pielea.

Acidul hialuronic folosit în volumetria facială ajută la menținerea hidratării pielii, deoarece are proprietatea de a reține apă. În plus, mai ajută pielea și să rămână elastică, reduce ridurile și liniile de expresie.

Când se recomandă volumetria facială?

Dermatologii de la dr. Leventer Dermato-Estetică îți recomandă volumetria cu acid hialuronic atunci când:

  • Ai colțurile gurii căzute
  • Ai cearcăne sub ochi
  • Ai pliuri nasolabiale vizibile
  • Pomeții nu mai sunt definiți

Volumetria faciala prin tehnologia Vycross la dr. Leventer Dermato-Estetică

La Dr. Leventer Dermato-Estetică, volumizarea facială este un tratament medical, nechirurgical, bazat pe aplicarea subcutanată a unor substanțe de umplere pe bază de acid hialuronic, care întineresc, corectează forma și volumul structurii faciale și previn îmbătrânirea.

Pentru volumetrie facială, utilizăm cu precădere produsele Vycross, un set de mai multe tipuri de geluri sterile de acid hialuronic, care includ și o substanță cu efect de anesteziere locală, pentru ca tratamentul să fie cât mai confortabil pentru pacient.

  • Fillerele dermice de la Vycross folosesc o formulă de acid hialuronic cu greutate moleculară mică și mare, astfel încât se obțin rezultate de durată și cu o eficacitate ridicată.
  • Produsele Vycross au multiple beneficii. În primul rând, cantitatea reală de acid hialuronic necesară pentru a restabili volumul pielii este mai mică. Acest lucru înseamnă mai puține umflături și un aspect mai natural al rezultatului.
  • În al doilea rând, fillerele Vycross sunt mai greu de descompus de către organism, ceea ce înseamnă rezultate de durată.

Pe scurt, la Dr. Leventer Dermato-Estetică, volumetria facială se obține natural, fără umflături sau edeme.

De ce să alegi Dr. Leventer Dermato-Estetică

Centrat în jurul pacientului

Un nou concept, creat în jurul pacientului, pentru prezervarea și reînnoirea frumuseții naturale, cu un aspect echilibrat și discret.

Echipă de specialiști

Medici experți în dermato-estetică și chirurgie estetică, antrenați în tratamente anti-aging, de rejuvenare facială și corporală de ultimă oră.

Echipamente de generație nouă

Echipamente medicale și cosmetice performante, cu tehnologii inovative.

Stare de bine

Consultant personal, SkinBar, experiență ambientală.

 Cum se face volumetria facială?

O sesiune de tratament de volumizare facială durează circa 90 de minute. Procedura se efectuează cu anestezie locală, folosind micropuncții cu ace fine sau canule, în funcție de tipul de corecție necesară și de zonă.

După volumetrie facială, îți vei putea relua activitatea socială și profesională începând de a doua zi.

Rezultatele durează în jur de 12 – 18 luni, iar la Dr. Leventer Dermato-Cosmetică recomandăm un control anual, pentru a menține rezultatele pe termen cât mai lung.

Te interesează să îți îmbunătățești aspectul și să ștergi câțiva ani de pe chip? Sau poate că urmează să pleci în vacanță, ori să participi la un  eveniment important, și vrei să arați foarte bine? Încearcă volumetria facială la Dr. Leventer Dermato-Cosmetică.

Fă-ți o programare la o consultație și vino să aflăm ce rezultate putem obține.