Tratament Ipl cu Stellar M22 pentru cuperoză 

Când ne înroșim la față, sau ne “îmbujorăm”, manifestăm de fapt o emoție puternică. Fie că e vorba de un sentiment de intimidare, de sfială sau de frumoasa “cădere” în dragoste, obrajii roșii sunt un semnal al corpului că participăm la viața din jurul nostru. Însă, sunt cazuri în care roșeața din obraji nu are legătură cu emoțiile și stările pe care le avem și este de fapt o afecțiune dermatologică: cuperoza.  

Specialiștii în sănătatea și frumusețea pielii de la Dr. Leventer Dermato-Estetică vă propun o soluție de tratament Ipl pentru cuperoză, cu ajutorul aparatului Stellar M22, care promite să elimine roșeața provocată de cuperoză și să o lase doar pe cea provocată de emoții. 

 

Ce este de fapt cuperoza? 

Cuperoza este o afecțiune a vaselor capilare (vasele cele mai mici de sânge din corp, cu funcție de legătură între sistemul arterial și cel venos), care apare în momentul în care acestea se dilată, dar nu mai pot reveni în poziția inițială, menținând starea de dilatație. Pentru o piele sănătoasă, procesul presupune dilatarea capilarelor urmată de contracția lor. Menținerea vaselor capilare în dilatare se traduce prin înroșirea persistentă a unor zone de pe față, cu precădere a obrajilor și a nasului, în cazul cuperozei (etapa finală a rozaceei). 

Simptomele cuperozei 

Cuperoza poate să apară pe orice tip de piele, dar este, de cele mai multe ori, vizibilă la femeile de peste 30 de ani, cu pielea, culoarea ochilor și a părului foarte deschise la culoare. În funcție de particularitățile pacientului, simptomele pot fi: 

  • Înroșirea zonei centrale a feței 
  • Vase de sânge foarte vizibile 
  • Sensibilitate crescută a pielii 
  • Senzație de arsură la nivelul pielii 
  • Apariția coșurilor 
  • Îngroșarea stratului de piele, mai ales în zona nasului 
  • Ochi iritați și uscați

Tratăm cuperoza cu succes la Dr. Leventer Dermato-Estetică  

Pentru cuperoză, care este considerată o leziune vasculară a pielii, tratamentul optim este cel de laser IPL (lumină intens pulsată). În centrul nostru de înfrumusețare a pielii, folosim aparatul Stellar M22, un echipament performant care permite mai multe tipuri de tratamente, pentru mai mult de 30 de afecțiuni dermatologice.  

Tehnologia Optimal Pulse integrată în Stellar M22 oferă o pulsație mai intensă și impulsuri mai scurte, o combinație ideală pentru tratatea pielii afectate de cuperoză.  

Tratamentul Ipl pentru cuperoză realizat cu Stellar M22 înseamnă distrugerea rețelei de capilardilatate, fără afectarea țesutului periferic sau a restului pielii. Prin energia emisă de dispozitivul de tratament IPL pentru cuperoză, vasele de sânge sunt eliminate termic, și odată cu ele, dispare și aspectul neplăcut al cuperozei.  

De ce să alegi Dr. Leventer Dermato-Estetică

Centrat în jurul pacientului

Un nou concept, creat în jurul pacientului, pentru prezervarea și reînnoirea frumuseții naturale, cu un aspect echilibrat și discret.

Echipă de specialiști

Medici experți în dermato-estetică și chirurgie estetică, antrenați în tratamente anti-aging, de rejuvenare facială și corporală de ultimă oră.

Echipamente de generație nouă

Echipamente medicale și cosmetice performante, cu tehnologii inovative.

Stare de bine

Consultant personal, SkinBar, experiență ambientală.

Ședințe de tratament pentru cuperoză 

În medie, o piele afectată de cuperoză are nevoie de 4-6 ședințe, la interval de 4-6 săptămâni, pentru a vindeca afecțiunea. Efectele tratamentului cu IPL pentru cuperoză realizat la Centrul Dr. Leventer Dermato-Estetică pot să dureze între trei și cinci ani.  

Te invităm la o consultație dermato-estetică cu unul din specialiștii noștri, pentru a identifica nevoile pielii tale și pentru a stabili etapele unui tratament IPL pentru cuperoză. Solicită o programare!