Toxina botulinică

Toxina botulinică este un medicament injectabil care poate fi utilizat pentru a trata ridurile și asimetriile faciale cauzate de spasme sau pareze faciale, cum ar fi clipitul frecvent. Aceasta ajută la neutralizarea impulsurilor nervoase nedorite în mușchii faciali. Efectele toxinei botulinice au loc, de obicei, în decurs de două-trei zile, dar poate dura până la șase luni pentru ca efectul să fie complet. Este utilizată pentru a trata transpirația excesivă și poate fi folosită pentru a trata migrenele prin prevenirea contracției mușchilor din cap.

Folosită pentru a trata ridurile și asimetriile cauzate de pareze sau spasme faciale, toxina botulinică este o formă de tratament care are beneficii unice

Injecția de toxină botulinică este o procedură minim invazivă utilizată pentru a trata asimetria facială, ridurile și spasmele musculare. Este o modalitate sigură și eficientă de a reduce simptomele asociate cu contracțiile musculare faciale fără intervenție chirurgicală.

Tratarea hiperhidrozei sau a transpirației excesive, inclusiv în zona axilei, mâini, picioare și frunte. Toxina botulinică poate fi utilizată pentru a trata distonia gâtului. Este, de asemenea, un tratament pe termen scurt pentru blefarospasm (spasme ale pleoapelor). Are succes în tratarea tulburărilor neurologice, cum ar fi problemele articulare și torticolisul spasmodic.

Utilizări clinice

Efectele de paralizie musculară ale medicamentului au ajutat la rezolvarea unei probleme de lungă durată în chirurgia facială: relaxarea mușchilor suficient de mult pentru a elimina ridurile sau alte semne de îmbătrânire prematură, dar nu suficient de mult pentru a afecta capacitatea de mișcare a pacientului.

De ce să alegi Dr. Leventer Dermato-Estetică

Centrat în jurul pacientului

Un nou concept, creat în jurul pacientului, pentru prezervarea și reînnoirea frumuseții naturale, cu un aspect echilibrat și discret.

Echipă de specialiști

Medici experți în dermato-estetică și chirurgie estetică, antrenați în tratamente anti-aging, de rejuvenare facială și corporală de ultimă oră.

Echipamente de generație nouă

Cele mai performante echipamente medicale și cosmetice, cu cele mai innovative tehnologii.

Stare de bine

Consultant personal, SkinBar, experiență ambientală.

Utilizările cosmetice

Toxina botulinică este un medicament utilizat în medicina cosmetică pentru a netezi ridurile faciale prin relaxarea temporară a mușchilor hiperactivi, îmbunătățind aspectul și întinerirea pielii. In prezent este cel mai popular medicament pentru prevenirea îmbătrânirii, fiind un antidot excelent pentru ridurile dinamice legate de expresiile faciale.