Chirurgie Estetică 

Chirurgia estetică este ramura medicinei care se ocupă de remodelarea facială și corporală prin procedee chirurgicale, pentru corectarea imperfecțiunilor și obținerea aspectului dorit. Chirurgia estetică nu vine doar cu beneficii de ordin fizic. Prin îmbunătățirea aspectului, crește stima de sine. 

Servicii de chirurgie estetică la Dr. Leventer Dermato-Estetică

Dr. Leventer Centre oferă servicii de chirurgie estetică de top, cu intervenții efectuate de medici specializați în această ramură a medicinei, cu aparatură de ultimă generație și materiale de calitate. 

La Dr. Leventer Dermato-Estetică din București pot fi accesate servicii de chirurgie estetică precum liposucția și lipoaspirația, implantul de proteze mamare și blefaroplastia – cele mai solicitate proceduri de chirurgie estetică la nivel mondial în 2022. 

 

Blefarosplastie 

Blefaroplastia este o procedură chirurgicala prin care sunt corectate problemele estetice apărute la nivelul pleoapelor, fiind redat aspectul normal al acestora.
Blefaroplastia superioară presupune înlăturarea excesului de piele. Beneficiile sunt și de ordin estetic, dar și funcțional – excesul foarte mare de piele poate produce o senzatie de greutate la nivelul pleoapelor superioare si uneori poate reduce câmpul vizual, iar blefaroplastia îl indeparteaza, putand îmbunătăți vederea periferică.  

Dacă există un exces de țesut adipos în pleoapele superioare, acesta poate fi înlăturat în cadrul aceleiași proceduri de chirurgie estetică.  

Blefaroplastia inferioară este intervenția efectuată la nivelul pleoapelor inferioare, dacă există un exces de piele, pleoape coborate, care nu mai acoperă natural globul ocular, sau acumulări de grăsime cunoscute popular ca „pungi sub ochi”.  

Blefaroplastia este o procedură de chirurgie estetică ce nu necesită internare. Înaintea intervenției, trebuie făcut un consult oftalmologic complet.  

Lipoaspirație 

Lipoaspirația sau lipoplastia este procedura de chirurgie estetică prin care este înlăturat excesul de țesut adipos subcutanat din anumite zone ale corpului – abdomen, șolduri, fese, coapse, glezne, brațe, gât, bărbie -, care sunt astfel reconturate. În condițiile menținerii unei greutăți constante, efectele lipoaspirației sunt de durată. 

Dacă este vorba despre un depozit mai mare de țesut adipos si scaderea tonusului cutanat, poate fi necesară și înlăturarea pielii în exces. În acest caz, poate fi recomandată o altă procedură de chirurgie estetică: de exemplu, abdominoplastia sau miniabdominoplastia.  

Lipoaspirația nu este o alternativă la slăbit prin dietă și sport și trebuie adresata acelor depozite de grăsime „încăpățânate”, care nu dispar indiferent de metodele non-invazive abordate. 

Această procedură de chirurgie estetică presupune efectuarea de analize pre-operator, internare și purtarea unui corset special vreme de câteva săptămâni după intervenție si are o serie de contraindicații: problemele de circulație, bolile coronariene, diabetul sau un sistem imunitar slab. 

Proteze mamare 

Implantul de proteze mamare este efectuat de specialistul în chirurgie estetică pentru a mări dimensiunea sânilor, a le corecta forma sau a-i uniformiza, dacă pacienta are sânii asimetrici. 

Protezele mamare sunt indicate și în cazul femeilor care au fost supuse mastectomiei unilaterale sau bilaterale, din cauza cancerului de sân, pentru reconstrucție. 

Alte cazuri în care sunt recomandate protezele mamare: după o cură de slăbire drastică, cu pierdere mare de masă corporală, inclusiv la nivelul bustului, și după sarcină și alăptare (care pot avea asupra sânilor același efect ca o dietă drastică). 

Această procedură de chirurgie estetică presupune efectuarea de analize pre-operator, internare și purtarea unei bustiere si a unui bandou elastic vreme de câteva săptămâni după intervenție. O serie de activități vor fi, de asemenea, restricționate, cel puțin două săptămâni după protezarea mamară. 

Vă așteptăm la Dr. Leventer Dermato-Estetică din București pentru proceduri de chirurgie estetică efectuate la standarde înalte. 

De ce să alegi Dr. Leventer Dermato-Estetică

Centrat în jurul pacientului

Un nou concept, creat în jurul pacientului, pentru prezervarea și reînnoirea frumuseții naturale, cu un aspect echilibrat și discret.

Echipă de specialiști

Medici experți în dermato-estetică și chirurgie estetică, antrenați în tratamente anti-aging, de rejuvenare facială și corporală de ultimă oră.

Echipamente de generație nouă

Echipamente medicale și cosmetice performante, cu tehnologii inovative.

Stare de bine

Consultant personal, SkinBar, experiență ambientală.