Blefaroplastie chirurgicală și non-chirurgicală 

Blefaroplastia este procedura estetică prin care orice pacient poate să scape de aspectul ochilor obosiți și de pielea lăsată din jurul ochilor.
La Dr. Leventer blefaroplastia se poate face prin metoda chirurgicală clasică sau prin tehnică non-chirurgicală cu ajutorul laserului CO2.

Blefaroplastie chirurgicală la Dr. Leventer

Procedura de blefaroplastie chirurgicală se realizează, de cele mai multe ori, sub anestezie locală, dacă este vorba doar despre o pleoapă. În cazul în care optezi pentru blefaroplastie inferioară și superioară, operația se poate realiza sub anestezie generală.

  • În cazul blefaroplastiei pleoapei superioare, după ce specialistul face anestezia, se elimină excesul de piele și, după caz, se poate interveni și asupra țesutului adipos.
  • În blefaroplastia inferioară, este necesară o atenție deosebită, dat fiind că pleoapa inferioară este o regiune destul de bine vascularizată. Se urmărește eliminarea chirurgicală a excesului de piele și o eventuală remodelare.

După ce oricare dintre cele două proceduri chirurgicale se va închide, firul de sutură va fi eliminat în circa 5-7 zile. Ulterior, este important să respecți indicațiile specialistului în ceea ce privește recuperarea.

Ce ar mai  trebui să știi înainte de blefaroplastia chirurgicală?

Dacă ai hotărât că blefaroplastia este pentru tine, este important să mai cunoști și că:

  • Blefaroplastia chirurgicală nu are un rol strict estetic. O blefaroplastie superioară poate ridica și strânge pielea flască a pleoapelor care obstrucționează câmpul vizual. Astfel, prin eliminarea pielii în exces, blefaroplastia îți îmbunătățește considerabil vederea periferică.
  • Inciziile sunt camuflate. În timpul procedurii chirurgicale, se fac incizii în pliurile naturale ale pielii pleoapelor și uneori în pleoapă însăși, astfel încât cicatricile sunt ascunse. În timp, cicatricile de după blefaroplastia chirurgicală se vor estompa și, de obicei, vor deveni aproape insesizabile.
  • Deși rezultatele vor fi vizibile imediat după blefaroplastia chirurgicală, în majoritatea cazurilor este nevoie de până la un an pentru a obține aspectul final, pe măsură ce pielea, mușchii și țesuturile din jur se așază la locul lor.

De ce să alegi Dr. Leventer Dermato-Estetică

Centrat în jurul pacientului

Un nou concept, creat în jurul pacientului, pentru prezervarea și reînnoirea frumuseții naturale, cu un aspect echilibrat și discret.

Echipă de specialiști

Medici experți în dermato-estetică și chirurgie estetică, antrenați în tratamente anti-aging, de rejuvenare facială și corporală de ultimă oră.

Echipamente de generație nouă

Echipamente medicale și cosmetice performante, cu tehnologii inovative.

Stare de bine

Consultant personal, SkinBar, experiență ambientală.

Blefaroplastie non-chirurgicală cu laser CO2

  • Opțiunea de blefaroplastie cu laserul CO2 Ultrapulse Encore este foarte populară, deoarece rezultatele pot fi spectaculoase.
  • Laserul CO2 ridică pleoapele căzute, dar și te scapă de petele pigmentare și de ridurile din colțul ochiului, pentru un efect de rejuvenare sporit.
  • Blefaroplastia cu laser nu este însă potrivită tuturor pacienților. Dacă pleoapele sunt foarte căzute, dacă există piele în exces, atunci este posibil să obții rezultate mai bune prin chirurgie.

Te interesează o blefaroplastie chirurgicală sau cu laser CO2? Fă-ți o programare la Dr. Leventer Estetică și vino să vedem care variantă ți se potrivește.