Rejuvenare facială: microneedling și radiofrecvență

De ce ai lua în considerare o procedură de rejuvenare facială pe bază de microneedling și radiofrecvență (Sylfirm X) la Dr. Leventer Dermato-Estetică? Citește în continuare argumentele medicilor specialiști și, dacă te convingem, te așteptăm la o întâlnire în centrul nostru dedicat frumuseții pielii din strada Herăstrău, nr. 9.

De ce ai spune DA rejuvenării faciale?

Dintre toate zonele de pe corp, fața suportă cele mai multe modificări pe parcursul timpului. Cu ajutorul mușchilor faciali construim expresii, forme de comunicare non-verbală, care ne ajută să percepem și să transmitem emoții. Nu degeaba numim liniile care se formează pe ten pe parcursul timpului riduri de expresie. Procesul natural de înaintare în vârstă și stresul acumulat pe parcursul vieții vin și ele și adaugă modificări la nivelul tenului. De asemeni, expunerea constantă la razele solare și la diverse elemente poluante din mediu deteriorează pielea, accentuând aspectul de oboseală și îmbătrânire.

Pentru că joacă acest rol important de barieră și protecție în raport cu multipli factori din exterior, tenul nostru are nevoie și de atenție și sprijin de la noi. De la hidratarea adecvată și protecția solară la tratamente care să-i susțină elasticitatea și vigoarea. Când tenul dă semne de îmbătrânire prematură din cazua suprasolicitării, încurajăm și oferim cu drag metode de reîntinerire, de răsfăț pentru ten, printre care rejuvenarea facială cu Sylfirm X.

Ce este rejuvenarea facială cu Sylfirm X

Sistemul Sylfirm X, folosit în rejuvenarea facială, îmbină tehnica de radiofrecvență și de microneedling cu scopul de a stimula procesul natural de regenerare a pielii. Sistemul poate fi ajustat în funcție de nevoile fiecărui client, în urma stabilirii protocolului de tratament.

Datorită setărilor sale, prin care durata de pulsație a energiei poate fi scurtă (ajută la tratamentul de rejuvenare facială care se concentrează pe eliminarea petelor pigmentare sau cuperozei) sau continuă (rejuvenare facială prin care pielea își recapătă elasticitatea), sistemul Sylfirm X este ideal pentru un proces de rejuvenare facială.

De ce să alegi Dr. Leventer Dermato-Estetică

Centrat în jurul pacientului

Un nou concept, creat în jurul pacientului, pentru prezervarea și reînnoirea frumuseții naturale, cu un aspect echilibrat și discret.

Echipă de specialiști

Medici experți în dermato-estetică și chirurgie estetică, antrenați în tratamente anti-aging, de rejuvenare facială și corporală de ultimă oră.

Echipamente de generație nouă

Echipamente medicale și cosmetice performante, cu tehnologii inovative.

Stare de bine

Consultant personal, SkinBar, experiență ambientală.

De ce o recomandăm

Noi, medicii specialiști în sănătatea și frumusețea pielii de la centrul Dr. Leventer Dermato-Estetică, recomandăm rejuvenarea facială cu Sylfirm X datorită beneficiilor incredibile ale procedurii:

  • Tratament rapid.
  • Rezultate imediate.
  • Nu necesită perioadă de recuperare.

Rezultatele rejuvenării faciale cu Sylfirm X sunt și ele spectaculoase:

  • Elasticitatea pielii.
  • Minimalizarea pigmentărilor vasculare.
  • Diminuarea aspectului cicatricilor.
  • Textura tenului.
  • Aspectul întinerit al feței.

Cum fac o programare pentru rejuvenare facială?

Simplu. Te așteptăm în centrul nostru pentru o discuție cu un medic specialist în dermato-estetică și pentru stabilirea numărului de ședințe necesare. În medie, tratamentul de rejuvenare facială presupune 3-4 ședințe, însă planul este întotdeauna personalizat și medicul ține cont de particularitățile tenului tău când îl propune.

Sistemul Sylfirm X pentru rejuvenare facială a fost creat pentru a răspunde nevoilor fiecărui tip de ten și tuturor problemelor care apar. Tratamentul nu necesită perioadă de recuperare, iar rezultatele sunt vizibile după prima ședință.

Oferă-i tenului tău un răsfăț binemeritat și îngrijirea de care are nevoie la centrul Leventer Dermato-Estetică din strada Herăstrău, nr. 9.  Solicită o programare și un plan personalizat de rejuvenare facială Sylfirm X.