Epilare definitivă la Dr. Leventer Dermato-Estetică

Te gândești serios să începi un tratament de epilare definitivă dar nu te-ai hotărât încă în legătură cu tehnologia cea mai potrivită pentru tine?

La Dr. Leventer Dermato-Estetică beneficiezi de expertiza specialiștilor noștri în sănătatea pielii și de aparatură performantă, care oferă rezultate rapide și de durată.

Consultă aici lista de prețuri.

Epilare definitivă cu laser – rezultate remarcabile  

Epilarea definitivă cu laser este apreciată pentru că oferă rezultate foarte bune, într-un timp scurt. În ședințele de epilare laser folosim aparate care emit lumină concentrată, care este absorbită de pigmentul firului de păr. Energia luminoasă se transformă în căldură, care inhibă creșterea firului de păr, încă de la nivelul foliculilor. Tratamentele nu sunt dureroase și nu este necesară o perioadă de recuperare după ședințele de epilare definitivă cu laser.   

În Centrul Dr. Leventer Dermato-Estetică folosim o metodă de epilare definitivă revoluționară: laserul Alexandrite.  Acest tip de laser folosit în epilarea definitivă utilizează o lungime de undă de 755 nm, care elimină până și firele de păr cele mai fine. Este un tip de tratament care poate fi utilizat pe orice tip de piele și în orice sezon. Rezultatele sunt vizibile după prima ședință de epilare definitivă.

Ce zone pot fi lucrate?  

Tratamentele de epilare definitivă cu laser din centrul nostru pot fi efectuate pe orice zonă a corpului cu pilozitate. În general, zonele care necesită tratamente de epilare cu laser sunt:  

  • Brațe 
  • Axile 
  • Zona inghinală 
  • Gambe 
  • Spate 
  • Față (deasupra buzei superioare, bărbie). 

De ce să alegi Dr. Leventer Dermato-Estetică

Centrat în jurul pacientului

Un nou concept, creat în jurul pacientului, pentru prezervarea și reînnoirea frumuseții naturale, cu un aspect echilibrat și discret.

Echipă de specialiști

Medici experți în dermato-estetică și chirurgie estetică, antrenați în tratamente anti-aging, de rejuvenare facială și corporală de ultimă oră.

Echipamente de generație nouă

Echipamente medicale și cosmetice performante, cu tehnologii inovative.

Stare de bine

Consultant personal, SkinBar, experiență ambientală.

Cum te pregătești pentru tratamentul de epilare definitivă  

Pentru a obține cele mai bune rezultate, trebuie să ții cont de o serie de recomandări înainte de începutul tratamentului de epilare definitivă cu laser: 

  • Pielea trebuie să fie curată, fără creme sau uleiuri.
  • Părul trebuie să nu fie smuls cu ceară sau epilator electric cu cel puțin o lună înainte de prima ședință.
  • Evitarea expunerii la soare/solar și a saunei.

Recomandăm minimum șase ședințe de epilare definitivă, mai ales în cazul tratamentului Alexandrite.   

Te așteptăm în Centrul Dr. Leventer Dermato-Estetică pentru un tratament de epilare definitivă. Pielea fină, lipsită de pilozitatea nu este doar o posibilitate, este o certitudine pentru toți pacienții noștri. Vino la o programare, să ne cunoaștem și să stabilim pașii de tratament.