Epilare definitivă cu laserul Alexandrite

Epilarea definitivă nu trebuie să fie un lux, ci o procedură accesibilă fiecărei persoane care vrea să-și îndepărteze complet părul nedorit de pe anumite zone ale corpului și să se bucure de finețea pielii sale. Datorită progreselor realizate în tehnologia medicală din ultimii ani, acest lucru devine posibil cu ajutorul instrumentelor din ce în ce mai performante lansate pe piață. Unul din aceste dispozitive este laserul Alexandrite, considerat, la momentul actual, conform ultimelor studii clinice, cea mai eficientă și sigură tehnologie de epilare definitivă, fiind o metodă bazată pe energie luminoasă.

Laserul Alexandrite pentru epilare definitivă este disponibil în Centrul Dr. Leventer Dermato-Estetică

Ce este epilarea definitivă?

Epilarea progresiv definitivă cu laser este o procedură medicală care utilizează un fascicul de lumină concentrat, pentru a îndepărta pilozitatea excesivă. În timpul procedurii, un laser emite o lumină care este absorbită de pigmentul (melanină) din păr. Energia luminoasă este transformată în căldură, care atacă firele de păr de la rădăcină, provocând întârzierea sau chiar stoparea creșterii părului. 

În procedurile de epilare definitivă, laserul Alexandrite este considerat cel mai rapid și eficient dispozitiv de îndepărtare a părului nedorit.

Laserul Alexandrite – cea mai eficientă metodă de epilare definitivă

Laserul Alexandrite Motus AX, cu tehnologia Moveo de la Deka, este instrumentul de epilare definitivă de care nu știam că avem nevoie, până nu l-am testat. Spre deosebire de alte dispozitive pentru epilare definitivă, laserul Alexandrite NATURAL este eficient și în cazul firelor de păr mai subțiri, puțin pigmentate.

Laserul Alexandrite utilizează lungimea de undă de 755 nm, specifică pigmentului firului de păr, fără ca pielea sau alți cromofori din structura sa (vase de sânge, apă) să aibă de suferit, dovedindu-se unul dintre cele mai sigure aparate de epilare definitivă la nivel mondial.

Noul aplicator Moveo al laserului Alexandrite dublează capacitatea de transmisie a energiei laser către piele, ceea ce permite tratarea unor zone mai întinse, într-un timp mai scurt. Mișcările simple și circulare elimină părul nedorit într-un mod rapid, sigur, eficient și nedureros.

 

De ce să alegi Dr. Leventer Dermato-Estetică

Centrat în jurul pacientului

Un nou concept, creat în jurul pacientului, pentru prezervarea și reînnoirea frumuseții naturale, cu un aspect echilibrat și discret.

Echipă de specialiști

Medici experți în dermato-estetică și chirurgie estetică, antrenați în tratamente anti-aging, de rejuvenare facială și corporală de ultimă oră.

Echipamente de generație nouă

Cele mai performante echipamente medicale și cosmetice, cu cele mai innovative tehnologii.

Stare de bine

Consultant personal, SkinBar, experiență ambientală.

Câte ședințe cu laserul Alexandrite sunt necesare pentru epilare definitivă?

Numărul de ședințe necesare pentru epilarea definitivă cu laserul Alexandrite diferă în funcție de zona corpului tratată, culoarea pielii, grosimea firului de păr. Planul de tratament și durata sa sunt stabilite în cadrul consultației de dermato-estetică cu unul din specialiștii noștri din centru. În medie, sunt necesare 6 ședințe pentru finalizarea tratamentului.

Avantajele epilării definitive cu laserul Alexandrite

  • Fasciculul de lumină pătrunde adânc în piele, până la rădăcina firului de păr, stopând creșterea
  • Laserul Alexandrite este foarte eficient pentru persoanele cu tenul deschis
  • Este unul din cele mai rapide lasere, ceea ce permite tratarea în cadrul unei sesiuni a unei zone mai mari de piele
  • Laserul Alexandrite, spre deosebire de alte aparate de epilare definitivă, este eficient în distrugerea firelor de păr fine sau subțiri
  • Este mult mai confortabil pentru client, datorită dispozitivului de răcire dinamică a capătului de safir.  

Îți dorești o epilare definitivă profesională, rapidă, fără dureri și complicații? Te așteptăm la Centrul nostru de Dermato-Estetică, dedicat înfrumusețării pielii, pentru un tratament eficient de epilare definitivă cu laserul Alexandrite.