Remodelare corporală. Proceduri, zone și la ce rezultate să te aștepți 

Să fie în perfectă armonie cu corpul său este dorința fiecărei femei, iar la Dr. Leventer Dermato-Estetică ne asigurăm că aceasta devine realitate. Experți în dermato-estetică, instruiți în cele mai noi tratamente de remodelare corporală, efectuează terapii cu rezultate rapide și de durată, folosind tehnologii de ultimă oră. 

Planurile de tratament beneficiază de expertiză medicală, pentru că milităm pentru frumusețe însoțită de sănătate și obținerea unei stări de bine complete.

Ce este remodelarea corporală

Remodelarea corporală presupune „sculptarea” corpului pentru a atinge forma dorită și reunește o serie de proceduri non-invazive prin care este obținut acest rezultat. Vorbim despre proceduri de slăbire, de tonifiere, de redefinire a conturului sau de îmbunătățire a aspectului pielii care pot fi folosite individual sau combinate, în funcție de obiectivul stabilit. 

Experții Dr. Leventer Dermato-Estetică folosesc aparatură de ultimă generație pentru efectuarea acestor terapii, care asigură obținerea celor mai bune rezultate: Eximia, Emerald, Duolith Masterpuls, Sylfirm X.

Când să apelezi la procedurile de remodelare corporală 

Remodelarea corporală este o soluție pentru o varietate largă de probleme. Poți apela la tratamente țintite dacă: 

 • îți dorești o definire corporală, prin slăbire în centimetri; 
 • ai slăbit brusc, dar sunt zone unde țesutul adipos persistă; 
 • ai zone cu piele flască; 
 • vrei un corp mai tonifiat; 
 • zone problematice pe care vrei să le îmbunătățești (ex: post-sarcină, pentru recăpătarea tonusului în zona abdominală); 
 • vrei să scapi de celulită și/sau vergeturi; 
 • vrei o piele cu aspect întinerit. 

Este esențial un consult de specialitate înaintea întocmirii planului de tratament. Expertiza medicală asigură obținerea celor mai bune rezultate, prin personalizarea terapiilor. 

În ce zone ale corpului poți să intervii? 

Remodelarea corporală poate fi abordată în aproape toate zonele corpului unde există probleme de natură estetică – se pot trata zone precum: gambe, coapse, fese, abdomen, spate, brațe sau bărbie. 

De exemplu, abdomenul și talia pot fi redefinite prin eliminarea depozitelor de grăsime și în același timp tonifiate, prin terapii ce au ca efect întărirea musculaturii din zonă. În zona coapselor și a feselor se pot combina terapii pentru a obține centimetri în minus, tonifiere, reconturare și un aspect îmbunătățit al pielii, prin eliminarea sau ameliorarea celulitei și vergeturilor. Iar brațele pot dobândi un aspect întinerit cu ajutorul tratamentului de tonifiere a musculaturii și pielii lăsate. 

Ce proceduri de remodelare corporală poți face la Dr. Leventer Dermato-Estetică 

Cele mai noi și mai eficiente terapii de remodelare corporală pot fi accesate la Dr. Leventer Dermato-Estetică din București, clinică de excelență în proceduri estetice și cosmetice. Iată care sunt acestea: 

Remodelare corporală cu Emerald 

Emerald, este cea mai avansată tehnologie prin care se poate face lipoliză non-invazivă, folosită în clinica noastră pentru terapii ce vizează eliminarea grăsimii pe cale nechirurgicală. Emerald se poate folosi pe mai multe regiuni. Simultan, 10 lasere sunt aplicate pe zonele țintă, acționează rapid (30 de minute), cu zero disconfort și fără efecte secundare, iar rezultatele sunt vizibile și măsurabile, cu până la -15 cm pe zonele tratate. 

Cum funcționează Emerald: laserele incorporate țintesc țesutul adipos, micșorând volumul adipocitelor hipertrofice. Grăsimea este eliberată în spațiul dintre celule și este preluată de sistemul limfatic. Completarea procedurii cu drenajul Eximia Med potențează rezultatele. 

Îmbunătățirea conturului corporal și a aspectului pielii nu se oprește după finalizarea planului de tratament – o perioadă, corpul continuă să elimine celule adipoase. Împreună cu un stil de viață sănătos se obțin cele mai bune rezultate. 

Remodelare corporală cu Eximia Med 

Eximia Med este un aparat inovativ, complex, care acționează pe toate planurile – eliminarea țesutului adipos, tonifiere, îmbunătățirea aspectului pielii. Este o tehnologie care încorporează lasere de joasă frecvență și radiofrecvență bipolară, terapie cu vacuum, electroporație și terapia LED. 

Rezultatele tratamentului cu Eximia Med sunt vizibile încă de la prima ședință – scădere în centimetri pe zona lucrată, tonifiere și o îmbunătățire a aspectului pielii. Iar după completarea planului terapeutic sunt obținute: 

 • reconturarea zonelor tratate; 
 • eliminarea depozitelor adipoase; 
 • reducerea sau eliminarea celulitei; 
 • piele revitalizată, întinerită, fermă; 
 • aspect tonifiat; 
 • producție îmbunătățită de colagen; 
 • detoxifiere. 

Îmbunătățirea conturului corporal și a aspectului pielii nu se oprește după finalizarea planului de tratament – o perioadă, corpul continuă să elimine celule adipoase, iar prin producția crescută de colagen și elastină, pielea se tot reînnoiește, contribuind la aspectul întinerit. 

Tratamentul cu Eximia Med este nedureros și nu necesită recuperare, activitățile obișnuite putând fi reluate imediat după ieșirea din clinică. 

Remodelare corporală cu Duolith Masterpuls 

Este un aparat revoluționar, care folosește undele de șoc în scop terapeutic. Tratamentul cu Duolith Masterpuls vizează remodelarea corporală prin eliminarea țesutului adipos, eliminarea celulitei, netezirea vergeturilor și tonifierea pielii. Este o terapie non-invazivă, care adaugă aspectului îmbunătățit o stare de bine generală, obținută prin relaxarea musculaturii și a țesutului conjunctiv. 

Cum funcționează Duolith Masterpuls: undele de șoc produc stimularea circulației sanguine în țesutul adipos, ceea ce duce la oxigenarea țesutului , cu micșorarea acestuia. Conturul este „redesenat”, iar aspectul pielii vizibil îmbunătățit. 

Cele mai bune rezultate apar după 12 ședințe, iar dacă nu este combinat cu o altă terapie, tratamentul cu Duolith Masterpuls poate fi efectuat și de 4 ori pe săptămână. 

Remodelare corporală cu Sylfirm X 

Rezultate de excepție în liftingul corporal nechirurgical și în eliminarea vergeturilor sunt obținute prin tratamentul cu Sylfirm X, o tehnologie inovatoare, care combină terapia cu microelectrozi tip ace și radiofrecvență fracționată bipolară. 

Prin sistemul care combină unda continuă și unda pulsată, Sylfirm X oferă posibilitatea personalizării terapiilor. Tratamentul cu acest aparat este minim-invaziv, iar rezultatele sunt vizibile în primele săptămâni de la inițierea procedurilor și sunt de durată. 

 

La ce să te aștepți după procedurile noninvazive de remodelare corporală? 

Rezultatele obținute prin programele de remodelare corporală efectuate cu ajutorul tehnologiei inovative folosite la Dr. Leventer Dermato-Estetică sunt rapide. Vorbim despre: 

 • slăbire în centimetri; 
 • eliminarea depozitelor de grăsime; 
 • reconturare vizibilă; 
 • fermitate; 
 • îmbunătățirea aspectului pielii, prin eliminarea semnelor inestetice – celulită, vergeturi; 

Trebuie să reții însă că rezultatele diferă de la persoană la persoană, de aceea și recomandăm o expertiză medicală înaintea conceperii planului de tratament și personalizarea acestuia.  

Apoi, pentru a te bucura cât mai mult de rezultatele obținute, trebuie să faci eforturi să le păstrezi. Sunt recomandate ședințe de întreținere (poți stabili cu experții noștri intervalul optim), controlul greutății corporale prin adoptarea unor obiceiuri alimentare sănătoase și practicarea unui sport cu regularitate. 

Ce trebuie să știi înainte să apelezi la procedurile de remodelare corporală 

Tratamentele de remodelare corporală efectuate la Dr. Leventer Dermato-Estetică se adresează femeilor și bărbaților de toate vârstele (nu copiilor). Există însă câteva contraindicații. 

De exemplu, tratamentele cosmetice (Emerald, Eximia Med, Duolith Masterpuls) nu pot fi accesate de femeile gravide, de persoanele care au varice sau fragilitate capilară, suferă de afecțiuni cardiace sau au trecut recent printr-o intervenție chirurgicală în zona care ar trebuie tratată cu acest aparat. 

În cazul Sylfirm X, se impune o discuție cu medicul, dacă suferi de probleme de coagulare a sângelui, iar dacă ai efectuat un peeling chimic sau ai făcut injecții cu acid hialuronic, trebuie să treacă câteva săptămâni până la inițierea acestui tratament. 

Persoanele cu cancer (inclusiv carcinoame cutanate), cele care suferă de tulburări de coagulare sau afecțiuni hematologice și cele care urmează sau au urmat o terapie cu cortizon în ultimele 6 săptămâni trebuie să discute cu terapeutul înainte de a face procedura. 

Toate aspectele implicate de accesarea acestor tratamente vor fi detaliate însă în timpul consultației. Expertul Dr. Leventer Dermato-Estetica care se va ocupa de procedurile efectuate, va ține cont de starea de sănătate în alcătuirea planului de remodelare corporală și de orice contraindicații ar putea exista în planul terapiilor pe care le oferim. 

Să obții corpul la care visezi e acum mai ușor, pentru că suntem alături de tine. Avem expertiza necesară pentru a-ți recomanda cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală și folosim cea mai performantă tehnologie existentă. Apelează cu încredere la echipa de experți dedicată frumuseții și sănătății tale de la clinica Dr. Leventer Dermato-Estetică din București. Programează-te acum la consultație și stabilirea planului de tratament care ți se potrivește. 

De ce să alegi Dr. Leventer Dermato-Estetică

Centrat în jurul pacientului

Un nou concept, creat în jurul pacientului, pentru prezervarea și reînnoirea frumuseții naturale, cu un aspect echilibrat și discret.

Echipă de specialiști

Medici experți în dermato-estetică și chirurgie estetică, antrenați în tratamente anti-aging, de rejuvenare facială și corporală de ultimă oră.

Echipamente de generație nouă

Cele mai performante echipamente medicale și cosmetice, cu cele mai innovative tehnologii.

Stare de bine

Consultant personal, SkinBar, experiență ambientală.