Strălucește de pe acum cu Winter Glow!

Nu știi încă ce îți dorești de Crăciun? Te ajutăm noi! Pășește în anotimpul sărbătorilor de iarnă cu poftă de a fi răsfățată și din ce în ce mai frumoasă!

Fă-ți o programare în perioada 14.11.2022 – 30.12.2022 la Dr. Leventer Dermato-Estetică pentru oricare dintre serviciile de dermato-estetică, cosmetică sau estetică procedurală și beneficiezi de o reducere de 20% față de prețul afișat în site.

Veștile bune nu se opresc aici. În urma programării onorate, pe baza bonului fiscal, beneficiezi și de o reducere de 20% la toate produsele comercializate în Drogheria Dr. Leventer Centre din strada Monetăriei, nr. 8 plus un voucher în valoare de 10% aplicabil comenzilor plasate pe shopul online al Drogheriei Dr. Leventer Centre.

Regulamentul campaniei poate fi accesat aici.

De ce să alegi Dr. Leventer Dermato-Estetică

Centrat în jurul pacientului

Un nou concept, creat în jurul pacientului, pentru prezervarea și reînnoirea frumuseții naturale, cu un aspect echilibrat și discret.

Echipă de specialiști

Medici experți în dermato-estetică și chirurgie estetică, antrenați în tratamente anti-aging, de rejuvenare facială și corporală de ultimă oră.

Echipamente de generație nouă

Cele mai performante echipamente medicale și cosmetice, cu cele mai innovative tehnologii.

Stare de bine

Consultant personal, SkinBar, experiență ambientală.